Verzending

Uw bestelling is afgerond, en nu?

Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u direct van ons een orderbevestiging per e-mail. Controleer de orderbevestiging goed en neem bij onjuistheden contact met ons op. Als de bestelling ons magazijn verlaat, ontvangt u van ons een pakbon met leveringsinformatie.

Verzendopties

Klimaatgarant Solar kent een aantal verzendopties. De onderstaande opties kunnen gekozen worden bij het afronden van de bestelling.

Keuzelijst bij het afronden van uw bestelling.

Voor de standaard verzendmethode rekenen wij geen kosten. Besteld u voor 13:00 uur dan leveren wij de volgende dag uit. Besteld u voor het eerst en wilt u in aanmerking komen voor de betaaloptie: betaling binnen 14 dagen, houdt dan rekening met een langere levertijd.

Tijdslevering

Wij kennen tegen betaling een aantal opties voor tijdsleveringen. U ziet een overzicht en de bijbehorende kosten in de tabel hierboven. Ook hiervoor geldt: besteld u voor 13:00 dan leveren wij de volgende dag uit.

Op afspraak bezorgen?

U wilt de bestelling op een bepaalde datum geleverd krijgen? Geen probleem, voeg een notitie toe aan uw bestelling of stuur een mail naar verkoop@klimaatgarantsolar.nl met uw ordernummer en de gewenste leverdatum.

Bestelling niet ontvangen of klachten?

Wij stellen hoge eisen aan de levering van uw bestelling. Heeft u uw bestelling niet ontvangen of heeft u klachten over de zending? Neem contact met ons op en wij helpen u verder:

verkoop@klimaatgarantsolar.nl
Tel: 0180-496760