Tools

SMA calculatie software

Om uw zonne-energie installatie optimaal te programmeren, maken onze installateurs gebruik van de Sunny Design software. Deze SMA software biedt vele mogelijkheden zoals data-archivering, installatieweergave en installatieconfiguratie.

https://www.sunnydesignweb.com/sdweb/#/Home

SMA installatiebewaking

Altijd weten wat uw installatie produceert, op het moment zelf én over een langere tijdspanne: voor veel eigenaren van zonnestroominstallaties is dat een grote wens, of zelfs een absolute voorwaarde. De omvormers van SMA bevatten standaard een eenvoudige monitoring door de gebruiker, hetzij in de directe nabijheid via een draadloze Wifi verbinding, ofwel van overal ter wereld via het internet. Alle SMA omvormers zijn standaard uitgerust met Webconnect technologie waardoor u de omvormer rechtstreeks kunt verbinden met de router en gratis registreren en opvolgen via de online portaalsite, Sunny Portal. Dit is een gepersonaliseerde (en gratis!) persoonlijke website voor de weergave van zonnestroominstallaties, waarop u van overal ter wereld kunt inloggen. U kunt de installatiegegevens ook volgen via de Sunny Portal app voor iPhone en Android smartphones.

https://www.sunnyportal.com/Templates/Start.aspx?ReturnUrl=%2f

Van der Valk planner

Voor het eenvoudig en snel berekenen van uw maatwerkprojecten. Met de ValkPVplanner tekent u eenvoudig uw gewenste systeem in en download u simpel de materialenlijst.

https://vandervalk.ezzing.com/#/login