Over Klimaatgarant Solar

Groothandel

Klimaatgarant Solar is dé groothandel voor zonnepanelen, omvormers en PV montage systemen. Wij kiezen onze producten uiterst nauwkeurig uit en selecteren deze op basis van kwaliteit, rendement en prijs. Wij importeren en leveren onder andere zonnepanelen van CSUN, JA Solar en DMEGC, Zeversolar omvormers, Tigo power optimizers en solar toebehoren. Daarnaast produceert Klimaatgarant Solar eigen PV Montage systemen voor schuine daken, platte daken en indak toepassingen (BIPV).

Klimaatgarant Solar is onderdeel van Klimaatgarant en beide bedrijven zijn onderdeel van de CFL (Climate For life) group. Een groep bedrijven actief op het gebied van (duurzame) energiesystemen. Itho Daalderop, fabrikant van warmtepompen, WTW-units, ketels etc., is het bekendste bedrijf binnen de groep en bestaat al meer dan 100 jaar.

Onze Missie

Wij willen Nederlandse consumenten, overheden en bedrijven bewust maken van de oneindige mogelijkheden van de meest natuurlijke bron van energie: De Zon.

Om dat te bereiken zijn onze medewerkers gespecialiseerd in het, samen met u, vinden van de beste toepassing van zonne-energie op de Nederlandse daken. Met geavanceerde software, topproducten en praktische kennis ondersteunen we projectontwikkelaars, installateurs, aannemers, architecten, dakdekkers en de overheid met het kiezen van de beste oplossing.

Technisch advies, opleiding en training.

Wij helpen u graag met het uitwerken van een zonne-energie oplossing, waarbij we de opbrengst met onze software tools goed kunnen inschatten en de optimale plaatsing kunnen intekenen. Als u zelf competenties wilt ontwikkelen om eindgebruikers te kunnen adviseren, dan staan onze trainingsfaciliteiten en trainers voor u klaar.

Product Development.

Klimaatgarant Solar ontwikkelt haar eigen PV montage systemen, omdat de Nederlandse daken specifieke oplossingen nodig hebben. Een goed voorbeeld is het indak-systeem, dat een mooie integratie van PV panelen in een pannendak mogelijk maakt.

Logistieke dienstverlening.

De primaire merken en producten, die u op onze webshop vindt leveren wij uit voorraad. Vandaag voor 13.00 uur besteld, morgen in huis! Als het nodig is zelfs op een specifiek tijdstip en plaats. Onze gespecialiseerde partners helpen u desgewenst graag met het installeren van de systemen.

Marketing ondersteuning.

Het ontwikkelen van een eigen lokale zonne-energie markt is voor installateurs een nieuwe bron van inkomsten. We ondersteunen u daarbij graag met brochuremateriaal, materiaal voor uw website en andere marketing tools.

Klimaatgarant Solar

Admiraal de Ruyterstraat 2,
3115 HB Schiedam
T: 088-7444710
E: info@klimaatgarantsolar.nl
I:
 klimaatgarantsolar.com