Nieuwe functies, nieuwe producten en nieuwe prijzen

In de maand oktober zijn wij druk bezig geweest met het updaten van onze webshop. Zo hebben we nieuwe functionaliteiten aan onze webshop toegevoegd, zijn er nieuwe producten in het assortiment opgenomen en hebben wij onze prijzen aangepast. Benieuwd naar wat er is veranderd? Wij zetten het voor je op een rij.

Nieuwe producten

We hebben een aantal nieuwe producten opgenomen in ons assortiment. Een product waar we heel trots op zijn en waar we exclusief distributeur van zijn is het Itho Daalderop PVM300-60FBDG dubbel glas zonnepaneel. Dit volledig zwarte en dubbel glas zonnepaneel heeft niet alleen een fraaie uitstraling maar is door zijn langzamere degradatie ook uitermate geschikt voor nul-op-de-meterwoningen. Lees hier meer.

Ook nieuw in ons assortiment is de nieuwe IQ serie van Enphase. Deze laatste generatie micro-omvormers heeft minder componenten leveren 18 procent meer vermogen, zijn 35 procent lichter en 15 procent kleiner dan de Enphase M250 micro-omvormers.

In een eerder stadium werden al de Tigo TS4-R-O DUO optimizers aan het assortiment toegevoegd en ook in de maand november zullen er weer nieuwe producten beschikbaar komen. Zoals Van der Valk Solar Systems bevestigingsmateriaal en de nieuwe Zeverlution 3000S omvormer met twee mpp-trackers van Zeversolar

Nieuwe functies

Wij hebben de afgelopen periode ook gebruikt om wat aanpassingen te doen aan onze webshop waarmee we denken dat de gebruiksvriendelijkheid van de webshop zal toenemen. Zo is er, naar aanleiding van feedback van onze klanten, een bestellijst aan de shop toegevoegd. Hiermee wordt het eenvoudig om producten die regelmatig bestelt worden snel aan de winkelwagen toe te voegen en te bestellen. Daarnaast hebben we een livechat aan de webshop toegevoegd, zodat we direct al uw vragen kunnen beantwoorden. Tot slot kan er binnen onze collecties nu makkelijk gefilterd worden op merk en zullen er elke week nieuwe weekdeals aangeboden worden. 

Nieuwe prijzen

Tot slot hebben we onze prijzen ge-update. Zo zijn onder andere de zonnepanelen weer in prijs verlaagd en hebben we de prijzen voor de Zeversolar omvormers geüpdatet. 

 


Ouder Bericht Nieuwer Bericht