Kwaliteit testen van zonnepanelen

De fabrikanten waarmee Klimaatgarant Solar zaken doet worden op diverse kenmerken geselecteerd zodat we zeker zijn van de kwaliteit en een langdurige samenwerking. Met ons kwaliteitssysteem controleren wij de uitstraling, kwaliteit, rendement, garanties en niet geheel onbelangrijk de financiële positie van de fabrikant.

Bij de leveringen van de zonnepanelen worden de zonnepanelen gecontroleerd. Per container worden er een aantal zonnepanelen uitgepikt, waarna ze een test ondergaan bij Eternal Sun. Eternal Sun heeft de AAA klasse zonnesimulator met een nauwkeurigheid van 98% waarbij kunstmatig zonlicht wordt nagebootst om te kijken of de zonnepanelen daadwerkelijk de technische specificaties heeft die men aangeeft.

Afgelopen maand heeft Klimaatgarant Solar de eerste testen laten uitvoeren, de zonnepanelen van CSUN werden aan een test onderworpen. De resultaten vielen positief uit, van de 10 zonnepanelen, leverde 8 zonnepanelen meer vermogen dan daadwerkelijk in de specificaties is aangegeven.

Wilt u onze test rapporten ontvangen stuur ons dan eenvoudig een mail: info@klimaatgarantsolar.nl

Ouder Bericht Nieuwer Bericht