Klimaatgarant Solar en Vidomes - verduurzamen van 580 woningen in Zoetermeer!

Vanaf het voorjaar 2019 gaan Klimaatgarant Solar en woningcorporatie Vidomes starten met het verduurzamen van 580 woningen in Zoetermeer. Ter promotie hebben we in combinatie met Vidomes een leuke promotie video gemaakt.

Het renovatie project waarbij dus 580 woningen worden gerenoveerd en verduurzaamd zal ongeveer een doorlooptijd hebben van een jaar. Vidomes is een ondernemende woningcorporatie in de rand van Haaglanden. De woningcorporatie richt zich op mensen met onvoldoende kansen op de woningmarkt. Vidomes beheert en verhuurt circa 18.000 woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Delft en Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen.

De 580 woningen zullen worden voorzien van volledig zwarte 295 watt piek zonnepanelen. Per woning zullen er 5 tot 9 zonnepanelen worden geplaatst in combinatie met het KG Solar schuin dak montagesysteem. In de woningen zullen de zonnepanelen worden aangesloten op string omvormers van Zeversolar en micro omvormers van Enphase. Tevens zullen alle omvormers de mogelijkheid hebben tot monitoren, zodat de bewoners kunnen inzien wat hun PV systeem opwekt.

Klimtaatgarant Solar en Vidomes hebben in samenwerking met Groener Gras Filmproducties een leuke video laten maken ter promotie van dit project. In de video ziet u onder andere terug welke producten er in het project zullen worden toegepast en hoe wij te werk gaan.


Ouder Bericht Nieuwer Bericht