Hanwha Q CELLS Zonnepanelen

Hanwha Q Cells

Nieuwe samenwerking met Hanwha Q-Cells

Klimaatgarant Solar is bezig met het uitbreiden en complementeren van het assortiment. De voornaamste reden hiervoor is dat wij voor elke situatie een oplossing willen bieden, om zo eenvoudig te kunnen voldoen aan de EPC-berekeningen. Daarom kunnen wij met trots vermelden dat er een nieuwe samenwerking is ontstaan tussen Klimaatgarant Solar en Hanwha Q-Cells.


Hanwha Q CELLS
 Co., is  een van 's werelds grootste en meest erkende fabrikanten van zonnepanelen met hoofdkantoren in Seoul, Zuid Korea en Thalheim, Duitsland. Daarnaast heeft het fabrieken staan in Zuid Korea, Maleisië en China. Het merk biedt het volledige aanbod van PV producten, applicaties en oplossingen en wordt geroemd vanwege de kwaliteit en efficiëntie. Van zonnepanelen tot complete zonneparken.


Met Hanwha Q CELLS heeft u een toekomst zekere en financieel sterke partner aan uw zijde. Het bedrijf maakt deel uit van de Hanwha Group, één van de top 10 concerns van Zuid-Korea. Met dit veilige fundament en de technologische innovatiekracht bieden de Q-Cells zonnepanelen u en uw klant stabiliteit, gecertificeerde kwaliteit en individuele oplossingen van afzonderlijke zonnepaneel tot en met systeemoplossing.

Het technologisch leiderschap van Hanwha Q CELLS in zonnecel- en paneel-ontwikkeling is tot buiten de branche bekend. Alle zonnepanelen dragen het certificaat "Quality Tested" van de VDE.

Bij Q CELLS krijgt u voor uw klanten kwaliteitsvolle zonnepanelen, die zich kenmerken door een uitstekende zwaklichtverhouding, een perfecte temperatuurverhouding en hoge prestatieklassen. Voor deze eigenschappen werd de Q.PRO-G2 bij de PHOTON opbrengsttest in 2013 en 2014 verkozen tot de beste polykristallijne zonnepanelen.


Hanwha Q CELLS is met een afzet van 540 MW in de eerste helft van het jaar in 2014 de grootste Europese PV aanbieder en behoort dus tot de topmerken voor zonnepanelen. Dat bevestigt en huldigt ook het Institut EuPD Research met het label ''TOP Brand PV Modules Europe" in 2014, 2015 en 2016 voor Duitsland, Frankrijk, Italië en Groot-Brittannië. Met Q CELLS heeft u een sterk merk aan uw zijde.

Ouder Bericht Nieuwer Bericht