DMEGC 300 Wp full black zonnepanelen voor 48 nul-op-de-meter woningen

Voor het project Het Verborgen Geheim (fase 2) in Rotterdam - Heijplaat heeft Klimaatgarant Solar 48 woningen voorzien van DMEGC 300 Wp full black zonnepanelen in combinatie met het KG Solar Indak montagesysteem. Van Omme & De Groot Projectontwikkelaars en Bouwers ontwikkelt hier in combinatie met Klimaatgarant in totaal 170 nul-op-de-meter woningen.

Fase 2 omvat 48 woningen die inmiddels zo goed als opgeleverd zijn. Diverse installaties en toepassingen zorgen ervoor dat de huizen net zo veel energie opwekken als verbruiken. Zo zijn de woningen dus ook voorzien van zonnepanelen. Op de daken zijn DMEGC 300 Wp full black zonnepanelen toegepast, in totaal zijn er in fase 2 1061 panelen geplaatst. De zonnepanelen zijn toegepast met het KG Solar Indak montagesysteem, zodat er een mooi esthetisch vlak van zonnepanelen is gerealiseerd.

Per woning zijn er 20 tot 24 zonnepanelen geïnstalleerd, binnenshuis zijn de zonnepanelen daarom aangesloten op 3-fase omvormers van Zeversolar. De Evershine TLC serie van Zeversolar kenmerkt zich door de gebruiksvriendelijkheid, simpele interface en hoge betrouwbaarheid waardoor ze ideaal zijn voor grotere residentiële systemen.

 Full black zonnepanelen DMEGC KG Solar Indak systeem DMEGC zonnepanelen 300 Wp


Project Het Verborgen Geheim - Heijplaat - DMEGC 300Wp panelen met een KG Solar Indak systeem uitvoering.

Het verborgen geheim

Het project zal in totaal bestaan uit 170 woningen verdeeld over 4 fases. Alle 170 huizen in Het Verborgen Geheim zijn gegarandeerd nul-op-de-meter. Dit betekent dat de energiemeter in je woning aan het eind van een jaar op dezelfde stand staat als aan het begin van het jaar. De zonnepanelen op het dak wekken voldoende stroom op voor zowel de installaties in de woning als alle huishoudelijke apparatuur. Elke woning heeft daarnaast een eigen warmtepomp met bodemlussen in de grond, die de woning verwarmt in de winter en koelt in de zomer. Daarnaast zijn de woningen extra energiezuinig dankzij het drievoudig-glas en de warmte terugwinunits die gebruikt worden voor ventilatie en douchewater.


Ouder Bericht Nieuwer Bericht